BEDRIJFSONDERZOEKEN

ONS TYPE BEDRIJFSONDERZOEKEN  


Concurrentiebeding

Vermoedens van schending van de afspraken die u in het concurrentiebeding met een ex-werknemer heeft gemaakt ? Wij kunnen als privé detective uitzoeken of u vermoedens kloppen met de nodige bewijzen zodat u kan eisen dat deze persoon deze activiteiten onmiddellijk stop zet.

Ziekteverzuim en absenteïsme

Zoekt u naar bewijzen omdat u een medewerker van ziekteverzuim verdenkt ? Een privé detective inschakelen kan hierbij de nodige bewijzen leveren.

Tijdsbesteding personeel  

Hebt u twijfels over de arbeidsprestaties van personeel dat op de baan moet tijdens de werkuren ? Een privé detective kan in alle discretie een schaduwopdracht uitvoeren en deze arbeidsprestaties controleren. 

Pre-employment screening

Heb je twijfels over de echtheid van een sollicitant zijn curriculum vitae. Een privé detective kan alvorens U een arbeidsovereenkomst aangaat het arbeidsverleden nagaan van deze sollicitant  

Mystery shopping

Benieuwd naar de klantvriendelijkheid van je personeel met klanten ? Geven ze de juiste feedback ? Zijn ze te vertrouwen ? Onderzoek nodig na klachten van de dienstverlening van je onderneming ? Als mysterie shopper kan een privé detective bewijsmateriaal verzamelen, die nodig zijn met een gedetailleerd rapport. 

Opsporen wanbetalers

Heb je nog onbetaalde facturen en is er geen spoor meer van deze wanbetaler ? Een privé detective kan deze debiteurs proberen op te sporen om nadien eventueel gerechtelijke stappen te ondernemen.


De lijst is ongelimiteerd , heeft u vragen over iets dat niet in deze lijst staat kan u steeds vrijblijvend contact opnemen met ons.

BEDRIJFSONDERZOEKEN

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x