BEDRIJFSONDERZOEKEN

Bent u op zoek naar een bekwame privédetective voor uw bedrijfsonderzoek? JOCO INVESTIGATIONS in Boom, nabij Antwerpen, is een erkende en bekende bedrijfsdetective. U kunt ons inschakelen voor verschillende soorten bedrijfsonderzoek, die elk een eigen plan van aanpak vereisen. Dankzij onze jarenlange ervaring als bedrijfsdetective brengen wij elk soort onderzoek tot een succesvol einde.De verschillende soorten bedrijfsonderzoek die wij uitvoeren als privédetective


Concurrentiebeding

Heeft u vermoedens van schending van de afspraken die u in het concurrentiebeding met een ex-werknemer heeft gemaakt? Wij kunnen als bedrijfsdetective uitzoeken of uw vermoedens kloppen met de nodige bewijzen, zodat u kunt eisen dat deze persoon deze activiteiten onmiddellijk stopzet.

Absenteïsme

Verdenkt u een werknemer van ziekteverzuim? Een privédetective voor bedrijfsonderzoek inschakelen kan hierbij de nodige bewijzen leveren. Zo kunnen we achterhalen of uw werknemer bijvoorbeeld zwartwerk uitvoert wanneer hij of zij beweert ziek te zijn.

Tijdsbesteding personeel 

Heeft u twijfels over de arbeidsprestaties van personeel dat op de baan moet tijdens de werkuren? Onze bedrijfsdetective kan in alle discretie een schaduwopdracht uitvoeren en zo de tijdsbesteding van uw werknemers controleren.

Screening van sollicitanten

Heeft u twijfels over de echtheid van een sollicitant zijn curriculum vitae? Een privédetective kan, alvorens u een arbeidsovereenkomst aangaat, het arbeidsverleden nagaan van deze sollicitant. Zo’n bedrijfsonderzoek noemt men een pre-employment screening.

Mystery shopping

Bent u benieuwd naar de klantvriendelijkheid van uw personeel met klanten? Geven ze de juiste feedback? Zijn ze te vertrouwen? Is er onderzoek nodig na klachten over de dienstverlening van uw onderneming? Als mystery shopper kan onze privédetective bewijsmateriaal verzamelen met een gedetailleerd rapport van het bedrijfsonderzoek.

Opsporen niet-betalers

Heeft u nog onbetaalde facturen en is er geen spoor meer van deze debiteurs? Onze bedrijfsdetective kan deze wanbetalers opsporen om nadien eventueel gerechtelijke stappen te ondernemen.

Neem snel contact met ons op voor uw bedrijfsonderzoek

Uiteraard houdt het bedrijfsonderzoek van onze privédetective niet op bij de bovengenoemde opties. Ons detectivebureau helpt u graag met alle bedrijfskwesties die een onderzoek nodig hebben. Zo kunt u ons ook als bedrijfsdetective inschakelen voor een controle van bedrijfsdiefstal. Aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen via 0468 58 36 94 of via joco-investigations@telenet.be. We bespreken dan samen met u wat de mogelijkheden zijn.


De lijst is ongelimiteerd , heeft u vragen over iets dat niet in deze lijst staat kan u steeds vrijblijvend contact opnemen met ons.

BEDRIJFSONDERZOEKEN

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x