PRIVE ONDERZOEKEN

ONS TYPE PRIVE ONDERZOEKEN


Overspel - Ontrouw

Twijfelt u aan de trouw van u partner ? Ons advies is om niet zelf op pad te gaan maar het inschakelen van een privé detective kan je daarbij helpen. Wij kunnen u partner schaduwen om rechtsgeldig bewijs te verzamelen van mogelijk overspel om aan deze onzekerheid een eind te maken. 

Belaging & stalking

Heb je het gevoel steeds achtervolgd te worden ? Ongewenste telefoontjes, e-mails ,sms'en, geschenken gekregen ? Ooit iemand informatie over jou gevraagd bij je vrienden of familie ? Bedreigingen gekregen ? Ongewenste bestellingen gekregen ? Dan bent u mogelijk slachtoffer van stalking. Een privé detective kan een stalker een gezicht en identiteit geven en rechtsgeldige bewijsstukken verzamelen om verdere juridische stappen te ondernemen.

Voorhuwelijksonderzoek

Heb je twijfels omtrent u toekomstige partner , schoonzoon of schoondochter ? Als gespecialiseerd detective bureau zijn wij in staat tot het inwinnen van informatie omtrent gedrag , burgerlijke staat , vermogenstoestand, job , vorige relaties , kinderen , vroegere woonplaats(en) , tijdsbesteding, enz..

Controle kind 

Gedraagt jou kind zich anders de laatste tijd en hebt u vermoeden van enig drugsgebruik ? Als privé detective kunnen wij jou vermoedens onderzoeken door jou kind op een discrete manier te volgen en alle bewijsstukken te verzamelen.

Alimentatie 

Moet jou ex-partner je alimentatie betalen maar heb je vermoeden dat hij inkomsten achterhoudt of komt hij/zij de regeling niet na tot het betalen hiervan ? Moet je zelf alimentatie betalen en vermoed je dat dit nog onrechtmatig is. In beide gevallen kan een privé detective een onderzoek starten om dit te onderzoeken.

Hoederecht

Heb je twijfels van de tijdsbesteding van je ex-partner wanneer deze de kinderen heeft ? Een privé detective kan de tijdsbesteding nagaan van je ex-partner wanneer de kinderen bij hem/haar zijn , alsook de zorg van de kinderen door de eventuele nieuwe partner. een familierechter zal hierover makkelijker een beslissing kunnen nemen aan de hand van de genomen foto's en rapport. 

Vermiste personen - goederen 

Ben je op zoek naar een vermiste dierbare ? Het verdwijnen van personen kan verschillende redenen hebben. Bij onrustwekkende verdwijningen van bv een minderjarig kind is het altijd raadzaam om andere instanties te contacteren Een privé detective kan bijkomende onderzoeken doen. Bij verdwijning van vermiste goederen kan een privé detective een onderzoek starten om deze goederen terug te vinden. 


De lijst is ongelimiteerd , heeft u vragen over iets dat niet in deze lijst staat kan u steeds vrijblijvend contact opnemen met ons.PRIVE ONDERZOEKEN

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x