Joco Investigations

PRIVE ONDERZOEKEN

Ontdek onze prive onderzoeken

Heeft u vragen over overspel, stalking, bedreigingen, kindcontrole, alimentatie, hoederecht, vermiste personen of andere privékwesties? Ons team staat klaar om u vertrouwelijk en professioneel te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Vermoedens van ontrouw

Twijfelt u aan de trouw van uw partner? We geven u het advies om niet zelf op pad te gaan in Antwerpen of elders in Vlaanderen, maar een privédetective in te schakelen om u hierbij te helpen. Wij kunnen uw partner schaduwen om hen op overspel te controleren en rechtsgeldig bewijs te verzamelen om aan deze onzekerheid een eind te maken.

Belaging & stalking

Heeft u het gevoel steeds achtervolgd te worden? Krijgt u ongewenste telefoontjes, e-mails, sms'en of geschenken? Heeft iemand ooit informatie over u gevraagd bij uw vrienden of familie? Heeft u bedreigingen of ongewenste bestellingen gekregen? Dan bent u mogelijk slachtoffer van stalking

Onze privédetective nabij Antwerpen kan een stalker een gezicht en identiteit geven en rechtsgeldige bewijsstukken verzamelen om verdere juridische stappen te ondernemen.

Voorhuwelijksonderzoek

Heeft u twijfels over uw toekomstige partner, schoonzoon of anderen? Bij Joco Investigations begrijpen we dat vertrouwen de basis is van een succesvol huwelijk. Onze privédetectives bieden discreet voorhuwelijksonderzoek, inclusief achtergrondchecks en financiële analyses. Neem contact op voor een vertrouwelijk consult.

Controle kind(eren) 

Bent u bezorgd over de tijdsbesteding van uw kind, gedraagt uw kind zich anders de laatste tijd en heeft u vermoedens van enig drugsgebruik? Joco Investigations biedt professionele diensten voor het controleren van de tijdsbesteding van uw kind. Onze ervaren en discrete team staat klaar om u te helpen in de regio Antwerpen en daarbuiten.

Met onze gedetailleerde monitoring en rapportage kunt u gerust zijn, wetende dat uw kind veilig en verantwoordelijk is. We begrijpen de bezorgdheid van ouders en streven ernaar om betrouwbare informatie te leveren die u gemoedsrust geeft.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek en ontdek hoe Joco Investigations u kan helpen bij het controleren van de tijdsbesteding van uw kind.

Alimentatie 

Joco Investigations, uw betrouwbare privédetective in Antwerpen, staat paraat voor professionele alimentatiecontrole. Ons ervaren team van detectives biedt grondige en vertrouwelijke diensten om u te ondersteunen bij alimentatiekwesties. Of het nu gaat om het verifiëren van financiële middelen, het opsporen van verborgen activa of het documenteren van onregelmatigheden, wij leveren nauwkeurige en tijdige resultaten. 

Vertrouw op Joco Investigations voor een discreet en doeltreffend alimentatieonderzoek. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consult op maat en ontdek hoe wij u kunnen helpen.

Verblijfsregeling voor kinderen

Joco Investigations, uw vertrouwde detectivebureau in Antwerpen, staat klaar om u te assisteren bij zaken met betrekking tot de verblijfsregeling van uw kinderen na een scheiding. Ons ervaren team van privédetectives is gespecialiseerd in het uitvoeren van grondige onderzoeken die u kunnen ondersteunen in juridische procedures met betrekking tot de verblijfsregeling en omgangsregeling. Of het nu gaat om het verzamelen van bewijsmateriaal, het documenteren van de leefsituatie van het kind, of het identificeren van relevante factoren met betrekking tot uw ex-partner, wij bieden discrete en professionele diensten.. Een familierechter zal makkelijker een beslissing kunnen nemen over het hoederecht van uw kinderen aan de hand van de genomen foto’s en het onderzoeksrapport.

Neem vandaag nog contact op met Joco Investigations voor een persoonlijk consult en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij uw verblijfsregeling voor uw kinderen na een scheiding.

Verdwijning van personen en goederen

Bent u op zoek naar een vermiste persoon? Het verdwijnen van personen kan verschillende redenen hebben. Bij onrustwekkende verdwijningen van bijvoorbeeld een minderjarig kind is het altijd raadzaam om andere instanties te contacteren. Als privédetective in de omgeving van Antwerpen kunnen we bijkomende onderzoeken doen. Bij de verdwijning van vermiste goederen kan onze privédetective een onderzoek starten om deze goederen terug te vinden.

Neem contact op met ons voor meer informatie

Zit u in een delicate situatie en wilt u graag de hulp van onze privédetective uit regio Antwerpen inschakelen? We zijn 24/7 bereikbaar op het nummer 0468 58 36 94 en via het e-mailadres joco-investigations@telenet.be. Laat ons weten waarbij we u kunnen helpen en ontdek onze werkwijze tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


De lijst is ongelimiteerd, heeft u vragen over iets dat niet in deze lijst staat kan u steeds vrijblijvend contact opnemen met ons.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x