PRIVE ONDERZOEKEN

Bent u op zoek naar een goede privédetective in regio Antwerpen? JOCO INVESTIGATIONS uit Boom staat u graag bij met verschillende soorten onderzoeken. Wij zijn niet alleen werkzaam in Antwerpen, maar ook in de rest van het land en zelfs in het buitenland. Afhankelijk van de zaak zetten we de nodige middelen in. Ons kantoor beschikt zowel over mannelijke als vrouwelijke detectives. Ieder van ons is gekwalificeerd en heeft elk zijn of haar eigen specialiteiten.Hiermee helpen wij u als uw privédetective in Antwerpen


Vermoedens van ontrouw

Twijfelt u aan de trouw van uw partner? We geven u het advies om niet zelf op pad te gaan in Antwerpen of elders in Vlaanderen, maar een privédetective in te schakelen om u hierbij te helpen. Wij kunnen uw partner schaduwen om hen op overspel te controleren en rechtsgeldig bewijs te verzamelen om aan deze onzekerheid een eind te maken.

Belaging & stalking

Heeft u het gevoel steeds achtervolgd te worden? Krijgt u ongewenste telefoontjes, e-mails, sms'en of geschenken? Heeft iemand ooit informatie over u gevraagd bij uw vrienden of familie? Heeft u bedreigingen of ongewenste bestellingen gekregen? Dan bent u mogelijk slachtoffer van stalking. Onze privédetective nabij Antwerpen kan een stalker een gezicht en identiteit geven en rechtsgeldige bewijsstukken verzamelen om verdere juridische stappen te ondernemen.

Voorhuwelijksonderzoek

Heeft u twijfels omtrent uw toekomstige partner, schoonzoon of iemand anders? Als gespecialiseerd privédetective in regio Antwerpen zijn wij in staat tot het inwinnen van informatie omtrent gedrag, burgerlijke staat, vermogenstoestand, job, vorige relaties, vroegere woonplaats(en), tijdsbesteding, enzovoort.

Controle kind 

Gedraagt uw kind zich anders de laatste tijd en heeft u vermoeden van enig drugsgebruik? Ook hiermee kan ons detectivebureau u helpen. Wij kunnen uw vermoedens onderzoeken door uw kind op een discrete manier te volgen en alle bewijsstukken te verzamelen.

Alimentatie 

Moet uw ex-partner u alimentatie betalen, maar heeft u een vermoeden dat hij of zij inkomsten achterhoudt of komt hij of zij de regeling tot het betalen niet na? Moet u zelf alimentatie betalen en vermoedt u dat dit nog onrechtmatig is? In beide gevallen kunt u onze privédetective nabij Antwerpen inschakelen voor alimentatiecontrole.

Verblijfsregeling voor kinderen

Heeft u twijfels van de tijdsbesteding van uw ex-partner wanneer deze de kinderen heeft? Een privédetective kan dit voor u nagaan, alsook de zorg van de kinderen door de eventuele nieuwe partner. Een familierechter zal makkelijker een beslissing kunnen nemen over het hoederecht van uw kinderen aan de hand van de genomen foto’s en het onderzoeksrapport.

Verdwijning van personen en goederen

Bent u op zoek naar een vermiste persoon? Het verdwijnen van personen kan verschillende redenen hebben. Bij onrustwekkende verdwijningen van bijvoorbeeld een minderjarig kind is het altijd raadzaam om andere instanties te contacteren. Als privédetective in de omgeving van Antwerpen kunnen we bijkomende onderzoeken doen. Bij de verdwijning van vermiste goederen kan onze privédetective een onderzoek starten om deze goederen terug te vinden.

Neem contact op met ons voor meer informatie

Zit u in een delicate situatie en wilt u graag de hulp van onze privédetective uit regio Antwerpen inschakelen? We zijn 24/7 bereikbaar op het nummer 0468 58 36 94 en via het e-mailadres joco-investigations@telenet.be. Laat ons weten waarbij we u kunnen helpen en ontdek onze werkwijze tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


De lijst is ongelimiteerd, heeft u vragen over iets dat niet in deze lijst staat kan u steeds vrijblijvend contact opnemen met ons.PRIVE ONDERZOEKEN

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x