Joco Investigations

Privedetective zwartwerk

✔ 24/7 bereikbaar
✔ Wettelijk vergunde privédetective
✔ Binnen- én buitenland

Wilt u een privédetective inschakelen wegens vermoedens van zwartwerk? Dan helpt JOCO INVESTIGATIONS uit Boom, provincie Antwerpen, u graag verder. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij zwartwerk en loonbelastingfraude moeten opsporen. Dit doen we uiteraard met de nodige professionaliteit en discretie.

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie?

Onze privédetective maakt een einde aan zwartwerk

Als privédetective voeren wij onderzoek uit naar zwartwerk voor zowel particulieren als bedrijven. Zo kan het zijn dat u vermoedt dat uw ex-partner zwartwerk uitvoert, en zo minder alimentatie betaalt dan hij of zij eigenlijk zou moeten betalen. Dat is natuurlijk oneerlijk tegenover u en uw kinderen. Ons detectivebureau pluist de zaak dan uit en zorgt ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft. Wanneer u een eigen bedrijf leidt, is het mogelijk dat een van uw werknemers geregeld veinst ziek te zijn, terwijl hij of zij eigenlijk elders illegaal aan het bijverdienen is. Als u vermoedens heeft van zulk ziekteverzuim, kunt u onze privédetective inschakelen om te controleren of er sprake is van zwartwerk. Zo kunt u hier definitief een einde aan maken.


Krijg waar u recht op heeft

Heeft u vermoedens van zwartwerk die u door een privédetective wilt laten onderzoeken? Contacteer ons dan via joco-investigations@telenet.be of via 0468 58 36 94 voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U kunt ook gebruik maken van ons contactformulier. Uiteraard helpen wij u ook graag verder met andere soorten onderzoeken. Zo kunnen we ook een eind maken aan stalking.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x