WETTELIJK VERGUND PRIVE DETECTIVE KANTOOR

Bekijk hier onze onderzoeken.

JOCO INVESTIGATIONS is uw erkende Privé Detectivekantoor in de regio Rupelstreek-Klein Brabant, rond Antwerpen en Brussel, gespecialiseerd in zowel privé- als bedrijfsonderzoeken. Als wettelijk erkend Privé Detectivekantoor conform de privédetectivewet van 19 juli 1991, bieden wij onze diensten aan particulieren, bedrijven, gerechtsdeurwaarders en advocaten.

Ons team van gekwalificeerde en professionele privé-detectives, allen wettelijk vergund door het Belgische ministerie van Binnenlandse Zaken, staat klaar om te helpen bij een breed scala aan onderzoeken. Geselecteerd op basis van hun opleiding en ervaring, vormen zij een netwerk van zowel vrouwelijke als mannelijke experts. Alle privé-detectives in ons netwerk zijn gebonden aan het beroepsgeheim, waardoor u kunt rekenen op 100% discretie.

Ons detectivekantoor is 24/7 bereikbaar voor privé-onderzoeken zoals overspel, ontrouw, stalking, belaging, alimentatie, en controle van kind(eren), evenals bedrijfsonderzoeken zoals ziekteverzuim, absenteïsme, tijdsbesteding van personeel, pre-employment screening, concurrentiebeding, opsporen van wanbetalers, en zwartwerk. We zijn beschikbaar in heel België.

Heeft u vragen over een onderzoek? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek.

Onze Troeven

ERKENNING VAN HET BEROEPSGEHEIM

ERKENNING VAN HET BEROEPSGEHEIM

100% PRIVACY GEWAARBORGD

PROFESSIONEEL  VERGUNDE DETECTIVES

PROFESSIONEEL VERGUNDE DETECTIVES

MANNELIJKE EN VROUWELIJKE DETECTIVES

BEREIKBAAR

BEREIKBAAR

0468 58 36 94

ONMIDDELLIJK INZETBAAR

ONMIDDELLIJK INZETBAAR

NATIONAAL EN INTERNATIONAAL

TRANSPARANTE PRIJZEN

TRANSPARANTE PRIJZEN

VRAAG GRATIS EEN PRIJS OFFERTE

fingerprint

Certified Open Source Intelligence Analyst®

{{ quote_text }}

star
star

{{ name }}

Link

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x