Joco Investigations

Detective voor concurrentiebedingen Antwerpen

✔ 24/7 bereikbaar
✔ Wettelijk vergunde privédetective
✔ Binnen- én buitenland

Als u een detective wilt inschakelen voor concurrentiebedingen in Antwerpen of elders in België, helpt JOCO INVESTIGATIONS uit Boom u graag verder. Een controle van het concurrentiebeding is een doeltreffende manier om uit te zoeken of oud-werknemers professionele activiteiten uitvoeren die in strijd zijn met hun contract. Het is een harde bedrijfswereld en vaak is het dan ook knokken om een comfortabele positie te bereiken. Wanneer u dit eindelijk bereikt heeft, wilt u niet dat dit werk teniet wordt gedaan door oneerlijke concurrentie.

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie?

Wat doet een detective voor concurrentiebedingen in Antwerpen?

Heeft u vermoedens dat een van uw oud-werknemers zich niet aan het concurrentiebeding houdt en wilt u een privédetective inhuren voor de controle hiervan? Als detective voor concurrentiebedingen in Antwerpen zijn we uitermate discreet. We verzamelen bewijsmateriaal zodat u kunt aantonen dat de persoon in kwestie in overtreding is door concurrentieel werk uit te voeren. Wij kunnen u ook helpen om dit risico van begin af aan in de kiem te smoren, door een pre-employment screening uit te voeren. Bij dergelijk onderzoek wordt de achtergrond van de potentiële nieuwe werknemer gecontroleerd. Hierbij wordt er gekeken of er een eventueel strafblad is, of dat er in het verleden financiële problemen geweest zijn en meer. Zo kunt u er zeker van zijn dat u betrouwbare werknemers aanneemt en later geen detective voor concurrentiebedingen meer moet inschakelen.


Wij gaan professioneel en discreet te werk bij de controle van uw concurrentiebeding

Onze detective voor concurrentiebedingen opereert naast Antwerpen in heel België en zelfs in het buitenland. Oud-werknemers die concurrentiële activiteiten uitvoeren, proberen meestal volledig onder de radar te blijven. Dankzij onze discrete technieken en uitgebreide ervaring als bedrijfsdetective, weten we als geen ander hoe we wanpraktijken zoals inbreuken tegen concurrentiebedingen kunnen opsporen. Of het nu gaat om een controle van het concurrentiebeding bij oud-werknemers, of een controle van de tijdsbesteding van uw werknemers, onze detective levert u zwart op wit bewijs zodat u absolute zekerheid heeft.

Maak kennis met onze manier van werken

De werkwijze van onze detective voor concurrentiebedingen in onder meer Antwerpen, verschilt van klant tot klant. Om onze strategie voor de controle van het concurrentiebeding zo goed mogelijk uit te tekenen, leert ons detectivebureau u en uw vraag graag beter kennen tijdens een gratis kennismakingsgesprek. Dit kan plaatsvinden op ons bureau in Boom, Antwerpen, maar ook op een locatie naar keuze. Laat ons weten waarmee we uw onderneming kunnen helpen. Stuur een e-mail naar joco-investigations@telenet.be of bel ons op via 0468 58 36 94. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x