CASUS

CASUS VOORBEELDEN 

CASUS FIETSDIEFSTALLEN

In de vredige gemeente Greenvalley werden fietsen gestolen, waardoor inwoners ongerust waren. Joco Investigations, een detectivebureau, kwam in actie en ontdekte een dievennetwerk. Samen met de politie werden de daders opgepakt en de gestolen fietsen teruggegeven, herstel van veiligheid in de buurt.

1 juni 2025

Lees meer

CASUS MYSTERY SHOPPING

Ontdek hoe Joco Investigations een zaak van slechte klantenservice bij een retailbedrijf heeft aangepakt en tot een bevredigende oplossing heeft gebracht. Met ons mystery shopping-programma verbeteren we de klantenservice van uw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op voor professionele ondersteuning!

6 mei 2024

Lees meer

CASUS BEDRIJFSDIEFSTAL

Bedrijfsdiefstalonderzoek door Joco Investigations. Een detailhandelsbedrijf ontdekt onverklaarbare voorraadverliezen en vermoedt bedrijfsdiefstal. Onze privédetectives analyseren discreet de situatie, observeren verdachte activiteiten, verzamelen bewijsmateriaal en bieden juridische ondersteuning. Dankzij ons onderzoek kon het bedrijf diefstallen identificeren, maatregelen nemen en de integriteit van zijn voorraad waarborgen. Voor professioneel en discreet bedrijfsdiefstalonderzoek, vertrouw op Joco Investigations. Neem contact met ons op voor meer informatie.

5 maart 2024

Lees meer

CASUS OVERSPEL

Een diepgaand onderzoek naar overspel: Een casus met Joco Investigations. Tom benaderde Joco Investigations met vermoedens van overspel door zijn partner Lisa. Onze deskundige detectives pasten observatie, digitaal onderzoek en bewijsverzameling toe om Tom de waarheid te bieden en hem te helpen weloverwogen beslissingen te nemen over zijn relatie. Vertrouw op Joco Investigations voor professionele en discrete ondersteuning.

22 februari 2024

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x