Joco Investigations

Bedrijfsdiefstal controle

✔ 24/7 bereikbaar
✔ Wettelijk vergunde privédetective
✔ Binnen- én buitenland

Heeft u vermoedens van bedrijfsdiefstal en zoekt u een detective voor de controle hiervan? Dan zijn wij uw ideale partner. JOCO INVESTIGATIONS uit Boom, regio Antwerpen, is een gerenommeerd detectivekantoor met tonnen expertise en ervaring. Wij helpen u om de dader zo snel mogelijk te vinden en zo een einde te maken aan werknemersdiefstal.

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie?

Maak een eind aan bedrijfsdiefstal dankzij onze controle

Klopt het bedrag in uw kassa geregeld niet met de inventaris? Of verdwijnt er regelmatig materiaal van uw bedrijf op mysterieuze wijze? Dan is de kans groot dat er sprake is van diefstal door een of meerdere werknemers. Als privédetective voor bedrijfsonderzoek kunt u ons inschakelen voor een controle van mogelijke bedrijfsdiefstal. Wij gaan voor u na of de verliezen te wijten zijn aan kwaad opzet van een werknemer en zo ja, om welke werknemer(s) het gaat. Tevens kunnen wij de vermiste goederen voor u opsporen. Wilt u voorkomen dat u werknemers aanneemt die later diefstal gaan plegen? Dan kunnen wij door middel van een pre-employment screening achterhalen of uw sollicitanten een geschiedenis van bedrijfsdiefstal hebben.


Geef dieven binnen uw bedrijf geen kans

Bij ons detectivekantoor verloopt een controle van bedrijfsdiefstal bijzonder snel en efficiënt. Bel ons op het nummer 0468 58 36 94 of stuur een e-mail naar joco-investigations@telenet.be voor meer informatie. U vindt onze tarieven alvast online, maar wij geven u ook graag meer concrete informatie tijdens een eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x