Joco Investigations

Pre-employment screening Antwerpen

✔ 24/7 bereikbaar
✔ Wettelijk vergunde privédetective
✔ Binnen- én buitenland

Een pre-employment screening uitgevoerd in Antwerpen of op eender welke locatie, heeft als doel om meer te weten te komen over de achtergrond van potentiële nieuwe werknemers. U komt meer te weten of de kandidaat geschikt is voor de job, maar ook of er zaken uit het verleden zijn waar u rekening mee moet houden. Denk bijvoorbeeld aan financiële problemen of een strafblad.

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie?

Pre-employment screening in onder meer Antwerpen bespaart u tijd en problemen

Grote bedrijven in grootsteden, zoals Antwerpen, werven jaarlijks heel wat nieuwe werknemers aan. Tijdens de selectieprocedure krijgt u reeds een bescheiden beeld van de persoon in kwestie, maar het is pas na geringe tijd dat problemen of geheimen naar boven komen. Vooral werknemers met een slechte intentie kunnen een bedreiging vormen voor uw onderneming. Daarom kunt u ons inschakelen als detectivebureau uit regio Antwerpen voor een grondige pre-employment screening. Met zo’n screening kunnen we bijvoorbeeld achterhalen of de potentiële werknemers eerder op bedrijfsdiefstal of andere misdrijven betrapt zijn. In dezelfde categorie kan JOCO INVESTIGATIONS ook een screening uitvoeren van uw huidige werknemers, zoals controles op ziekteverzuim. In een dergelijke zaak onderzoeken we of uw werknemer moedwillig afwezig is en profiteert van zowel u als het sociale zekerheidssysteem. Een andere optie is een controle van de tijdsbesteding van uw werknemers.


Ontdek onze verscheidenheid aan diensten

Besluit u om na de resultaten van onze pre-employment screening in Antwerpen bepaalde werknemers te laten gaan? Dan kan het gebeuren dat zij het niet eens zijn met de beslissing en bepaalde wraakgevoelens gaan ontwikkelen. Om zeker te zijn dat ze geen bedreiging vormen voor uw onderneming, kunt u onze detective inschakelen voor controle op concurrentiebedingen. Wilt u meer weten over onze diensten naast pre-employment screening? Neem dan contact op met ons via 0468 58 36 94 of bezorg ons uw vraag via het contactformulier.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x