Joco Investigations

Controle tijdsbesteding werknemers

✔ 24/7 bereikbaar
✔ Wettelijk vergunde privédetective
✔ Binnen- én buitenland

.Controle van de tijdsbesteding van uw werknemers is van cruciaal belang voor een efficiënt bedrijfsbeheer. Bij Joco Investigations, gevestigd in Boom, provincie Antwerpen, begrijpen we de complexiteit van deze taak en bieden we professionele detective diensten om u te helpen de controle te behouden.Als ervaren privé detective bureau hebben we een uitgebreid trackrecord in het uitvoeren van grondige controles van werknemersactiviteiten voor bedrijven van verschillende groottes en industrieën. Onze expertise stelt ons in staat om op maat gemaakte onderzoeksplannen te ontwikkelen die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften en situatie.


Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie?

Krijg meer controle over de tijdsbesteding van uw werknemers

Wanneer u twijfels heeft over de arbeidsprestaties van uw werknemers, of het nu gaat om vermoedens van ziekteverzuim, zwartwerk, ongeoorloofd gebruik van werktijd of wangedrag op de werkvloer, kunt u op ons rekenen. We voeren nauwgezet onderzoek uit om de feiten vast te stellen en bieden gedetailleerde rapporten met onze bevindingen.Onze diensten omvatten niet alleen controles tijdens werktijd, maar ook tijdens ziekteverlof, zodat u zekerheid kunt krijgen over de oprechtheid van het verzuim van uw werknemers. Daarnaast kunnen we ook bedrijfsdiefstal controleren en naleving van  concurrentiebedingen controleren.Bij Joco Investigations streven we naar maximale klanttevredenheid en bieden we professionele en discrete diensten die voldoen aan de hoogste ethische normen. U kunt vertrouwen op onze toewijding om u te helpen fraude en wangedrag binnen uw organisatie aan te pakken.


Kom langs voor een eerste kennismakingsgesprek

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend consult en ontdek hoe we u kunnen helpen de controle te behouden over de tijdsbesteding van uw werknemers. We zijn bereikbaar via e-mail op joco-investigations@telenet.be of telefonisch op 0468 58 36 94.We hebben ook een handig contactformulier. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te ondersteunen bij het waarborgen van een eerlijke en efficiënte werkomgeving.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x