Joco Investigations

Tarieven

Bij JOCO INVESTIGATIONS kunt u rekenen op eerlijke tarieven wanneer u een privédetective inschakelt voor uw onderzoek. Onze tarieven beginnen bij €65 per uur voor het onderzoek, waarbij elke opdracht start met minstens 4 uur, en €0,70 per gereden kilometer voor reiskosten.

Transparantie in Prijzen

De uiteindelijke kosten van uw onderzoek kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type onderzoek, de complexiteit ervan en de locatie waar het onderzoek plaatsvindt. Onze privédetective zal u een nauwkeurige prijsopgave verstrekken zodra voldoende informatie over uw zaak is verzameld.

Tariefbepaling bij JOCO INVESTIGATIONS

Elk onderzoek is uniek, daarom kunnen tarieven verschillen. Voor eenvoudige onderzoeken kan één detective volstaan, terwijl complexere zaken mogelijk de inzet van meerdere detectives en extra middelen vereisen, wat van invloed is op de tarieven. De totale kostprijs wordt mede beïnvloed door de hoeveelheid reeds verzamelde informatie.

Vooraf gemaakte prijsafspraken

Tijdens de voorbereidende besprekingen wordt samen met u als klant het dossier doorgenomen, zodat onze privédetective de benodigde middelen en tarieven kan bepalen. Op basis hiervan wordt een kostenraming opgesteld. U beslist zelf de tijdstippen waarop onze privédetective aan de opdracht werkt.  Bij het afsluiten van een overeenkomst voor het inhuren van een detective vragen we steeds 50% van de te verwachten kosten voor de uitvoering van de opdracht.

Tarievenoverzicht

- Prijs per uur: vanaf €65 (minimaal 4 uur per opdracht)

- Reiskosten: €0,70 per gereden kilometer

- Andere extra kosten worden in overleg met u bepaald

- Alle prijzen zijn exclusief 21% btw

Kennismaking met onze diensten

Wilt u een privédetective inhuren bij JOCO INVESTIGATIONS? Neem dan vrijblijvend contact op met ons voor een prijsofferte en/of een gratis kennismakingsgesprek. Ons bureau is gesitueerd in Boom, in regio Antwerpen en voert zowel privé- als bedrijfsonderzoeken uit. Het is mogelijk om ter plaatse af te spreken, maar ook ontmoetingen op een locatie naar keuze zijn mogelijk. Voor dringende vragen bereikt u ons steeds op +32 (0)468 58 36. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x