Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een privé detective ?


Een eerste kennismakingsgesprek is altijd GRATIS en zijn geen kosten aan verbonden. 

Elk onderzoek is anders en daarom kunnen de kosten en prijs voor het inhuren van een privé detective variëren. Sommige onderzoeken kunnen gedaan worden door één detective , bij meer complexe onderzoeken is het inzetten van meer dan één detective en extra middelen noodzakelijk. De hoeveelheid reeds verzamelde informatie is tevens een belangrijke factor voor het bepalen van de totale kostprijs. 

Tijdens de voorbereidende besprekingen overlopen we samen met de klant de inhoud van het dossier waardoor de privé detective in staat zal zijn om de middelen te bepalen die nodig zijn voor het onderzoek en aan de hand van de mogelijkheden wordt een kostenraming gemaakt. De klant beslist zelf de tijdstippen wanneer er aan de opdracht moet gewerkt worden.

TARIEVEN

  • Eenmalige kost voor het openen van een dossier - € 50 
  • Het uurtarief voor het inhuren van een privé detective schommelt tussen de   € 55 en € 95 per uur, naargelang de duurtijd en complexiteit van de opdracht. 
  • Kilometervergoeding / km - € 0,75 
  • Andere extra kosten - te bepalen met de klant
  • Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW

Wij hanteren een vaste prijs per uur er is geen meerprijs voor opdrachten die moeten worden uitgevoerd in een weekend of gedurende de nacht of op feestdagen. 

Bij het afsluiten van een overeenkomst vragen wij steeds 50% van de te verwachten kosten voor de uitvoering van de opdracht.

Neem vrijblijvend contact op voor een prijs offerte.

Tarieven

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x