Tarieven

Bij JOCO INVESTIGATIONS kunt u een privédetective inhuren voor correcte tarieven. De uiteindelijke prijs hangt af van het soort onderzoek waarvoor u een detective wilt inhuren en van de mogelijke risico’s die erbij komen kijken. Het speelt ook een rol of het onderzoek zich afspeelt in dezelfde regio, op een groot aantal verschillende plekken of in het buitenland. Zodra onze privédetective voldoende informatie heeft over uw zaak, kan hij of zij u een nauwkeurige prijs bezorgen.

Zo bepalen wij als privédetective onze tarieven

Het eerste kennismakingsgesprek dat voorafgaat aan het inhuren van een detective kan op een neutraal te bespreken plaats vinden. Elk onderzoek is anders en daarom kunnen de tarieven en totale prijs voor het inhuren van een privédetective variëren. Sommige onderzoeken kunnen uitgevoerd worden door één detective, bijvoorbeeld voor het controleren van ziekteverzuim bij werknemers. Bij meer complexe onderzoeken is het inzetten van meer dan één privédetective en extra middelen noodzakelijk, waardoor de tarieven schommelen. De hoeveelheid reeds verzamelde informatie is tevens een belangrijke factor voor het bepalen van de totale kostprijs. Denkt u bijvoorbeeld te weten waar uw vermiste goederen zich bevinden, maar ontbreekt het u aan bewijsmateriaal? Dan kunt u onze detective voor een voordelige prijs inhuren om er voor u achteraan te gaan.

Vooraf gemaakte prijsafspraken

Tijdens de voorbereidende besprekingen overlopen we samen met de klant de inhoud van het dossier waardoor de privédetective in staat is om de middelen en tarieven te bepalen die nodig zijn voor het onderzoek. Aan de hand van de mogelijkheden wordt een kostenraming gemaakt. De klant beslist zelf de tijdstippen wanneer onze privédetective in Antwerpen aan de opdracht moet werken.

Tarieven

  • De prijs voor het inhuren van een privédetective schommelt naargelang de duurtijd en complexiteit van de opdracht.
  • Andere extra kosten - te bepalen met de klant.
  • Alle prijzen zijn exclusief 21% btw.

Als privédetective hanteren we een vaste prijs per uur en zijn er geen bijkomende tarieven voor opdrachten die uitgevoerd worden in een weekend, gedurende de nacht of op feestdagen. Bij het afsluiten van een overeenkomst voor het inhuren van een detective vragen we steeds 50% van de te verwachten kosten voor de uitvoering van de opdracht.

Maak kennis met onze diensten

Wilt u bij ons een privédetective inhuren? Neem dan vrijblijvend contact op met ons voor een prijsofferte en/of een gratis kennismakingsgesprek. Ons bureau is gesitueerd in Boom, in regio Antwerpen en voert zowel privé- als bedrijfsonderzoeken uit. Het is mogelijk om ter plaatse af te spreken, maar ook ontmoetingen op een locatie naar keuze zijn mogelijk. Voor dringende vragen bereikt u ons steeds op 0468 58 36 94. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Tarieven

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x