Detective voor stalking Antwerpen

✔ 24/7 bereikbaar
✔ Wettelijk vergunde privédetective
✔ Binnen- én buitenland

Als detective voor stalking in Antwerpen is het doel van JOCO INVESTIGATIONS om u te verlossen van het individu dat u al weken, maanden of zelfs jaren lastigvalt. We zien vaak dat het om een ex-partner gaat, die de breuk niet kan verkroppen en zijn of haar ongenoegen uit door het slachtoffer het leven zuur te maken. Toch is dat niet altijd het geval. Soms is de stalker een volslagen onbekende, die een obsessie voor het slachtoffer creëert. Als privédetective achterhalen we de schuldige en maken zo een einde aan de stalking.

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie?

Het nut van een detective voor stalking in Antwerpen en ruime omgeving

Onze detective voor stalking schaduwt de verdachte in Antwerpen of gelijk waar deze zich bevindt. Op die manier verzamelen we harde bewijzen in het nadeel van de stalker. Naast stalking kunt u bij ons als privédetective ook terecht voor andere soorten privéonderzoeken. Zo kunnen we een achtergrondcheck uitvoeren bij een mogelijk nieuwe partner. Deze controle bezorgt u een veilig gevoel en beperkt het risico op een herhaling van eerdere ervaringen met stalking.

joco investigations

Maak een einde aan de terreur

Een van de voordelen van een detective voor stalking in Antwerpen of waar dan ook, is dat deze mee een oogje in het zeil houdt. Met onze diensten als privédetective trachten we te voorkomen dat de obsessie escaleert. Aan de hand van het bewijsmateriaal dat we verzamelen, kunt u de persoon aangeven bij de politie. Het is al meermaals gebleken dat foto- of beeldmateriaal van een privédetective een doorslaggevende factor kan zijn om de dader aan te houden voor stalking. Als het een ex-partner betreft, kan dit ook een belangrijk argument zijn in een zaak over het hoederecht over de kinderen.

Schakel de professionele hulp van onze privédetective in

Bent u zelf het slachtoffer van stalking afkomstig uit Antwerpen of elders in het land en wilt u voor deze kwestie graag een beroep doen op onze detective? Contacteer ons op het nummer 0468 58 36 94 of stuur een e-mail naar joco-investigations@telenet.be. Tijdens een gratis kennismakingsgesprek in ons detectivebureau te Boom, nabij Antwerpen, luisteren we naar uw verhaal en geven we u meer informatie over hoe onze privédetective de stalking zal onderzoeken.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x