Detective voor vermiste goederen Antwerpen

✔ 24/7 bereikbaar
✔ Wettelijk vergunde privédetective
✔ Binnen- én buitenland

Als detective voor vermiste goederen uit Antwerpen, helpen we bedrijven en particulieren om hun eigendommen terug te vinden. Als spullen waarvoor u hard heeft gewerkt of die een grote emotionele waarde voor u hebben worden gestolen, wilt u deze natuurlijk liefst zo snel mogelijk terugkrijgen. Wij doen er alles aan om u uw eigendommen binnen korte tijd terug te bezorgen.

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie?

Een detective voor vermiste goederen als extra oog in uw bedrijf in Antwerpen

Onze detective voor vermiste goederen uit Antwerpen doet meer dan alleen uw eigendommen teruggeven. Hij of zij maakt een einde aan de onzekerheid en het onveilige gevoel dat de diefstal met zich meebrengt. Heel wat bedrijven in Antwerpen, maar ook ver daarbuiten, zijn gebaat bij de hulp van onze detective voor vermiste goederen. Zo gebeurt het bijvoorbeeld dat leasewagens nooit worden teruggebracht. Daarnaast worden er vaak heimelijk spullen meegenomen van op de werkvloer door werknemers. U kunt ons dan inschakelen voor een controle voor bedrijfsdiefstal. Als privédetective in Antwerpen voeren we daarnaast ook allerhande privéonderzoeken uit.

joco investigations

Opsporing verdwenen personen en wanbetalers

Naast goederen kunt u onze detective uit Antwerpen ook inschakelen voor de opsporing van vermiste personen. Denk bijvoorbeeld aan kinderen die van huis zijn weggelopen of familieleden of vrienden die spoorloos verdwenen zijn. Daarnaast helpen wij u graag met het opsporen van wanbetalers. Zij vluchten immers vaak naar het buitenland om aan hun verantwoordelijkheden te ontkomen.

Neem vandaag nog contact op met ons

JOCO INVESTIGATIONS, gesitueerd te Boom nabij Antwerpen, is de geschikte partij om uw vermiste goederen terug thuis te brengen. Ontdek ook onze diverse andere onderzoeksdomeinen. Bel ons vandaag nog op het nummer 0468 58 36 94 of stuur een e-mail naar joco-investigations@telenet.be. We nodigen u graag uit voor een gratis kennismakingsgesprek. Bovendien zijn we 24/7 bereikbaar.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x