Detective voor vermiste personen Antwerpen

✔ 24/7 bereikbaar
✔ Wettelijk vergunde privédetective
✔ Binnen- én buitenland

Bent u op zoek naar een detective voor het opsporen van vermiste personen in regio Antwerpen? JOCO INVESTIGATIONS voert een diepgaand onderzoek en zet alles op alles om het verdwenen individu op te sporen. We opereren zowel in opdracht van bedrijven als van particulieren. Discretie en professionaliteit zijn onze kernwaarden. U rekent steeds op een persoonlijke en gedreven aanpak bij het opsporen van vermiste personen.

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie?

Onze detective voor vermiste personen in Antwerpen gaat op zoek naar antwoorden

De aard van de verdwijning verschilt van zaak tot zaak. We stemmen onze werkwijze voor het opsporen van vermiste personen dan ook af op het type verdwijning. Achter iedere verdwenen persoon zit een ander verhaal. Het komt heel vaak voor er sprake is van schulden, en dat de persoon in kwestie het land ontvlucht om te ontsnappen aan zijn of haar schuldeisers. Wij sporen deze wanbetaler op voor u. Ook kinderen die weglopen van huis en onrustwekkende verdwijningen vallen onder de diensten van onze detective voor vermiste personen in Antwerpen. Afhankelijk van de ernst van de verdwijning, dienen ook de politie en bevoegde instanties ingeschakeld te worden voor het opsporen van de vermiste personen.

joco investigations

Laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen

JOCO INVESTIGATIONS is de geschikte partij voor al wie op zoek is naar een erkend detective voor vermiste personen in en buiten Antwerpen. Ons detectivekantoor is gesitueerd in Boom, dicht bij Antwerpen. Afhankelijk van de grootte en de duur van de zaak, hanteren we verschillende tarieven. Naast het opsporen van vermiste personen, kunt u ons ook inschakelen als detective voor vermiste goederen in Antwerpen en omstreken. Neem contact op met ons via het nummer 0468 58 36 94 of via het e-mailadres joco-investigations@telenet.be en laat ons weten waarmee we u kunnen helpen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x