Alimentatiecontrole Antwerpen

✔ 24/7 bereikbaar
✔ Wettelijk vergunde privédetective
✔ Binnen- én buitenland

Bent u op zoek naar een detective voor alimentatiecontrole in regio Antwerpen? Privédetective JOCO INVESTIGATIONS, gesitueerd te Boom, helpt u om uw alimentatie te onderzoeken. We proberen u zo snel mogelijk een compleet antwoord te bezorgen. Ons doel als privédetective is om het foutieve gebruik van alimentatie te achterhalen, zodat u uw ex-partner hiermee kunt confronteren of verdere stappen kunt ondernemen. Zo krijgen uw kinderen waar ze recht op hebben. Dankzij onze wettelijke vergunning bent u zeker van een correcte aanpak.

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie?

Het belang van een alimentatiecontrole bij onze klanten in Antwerpen

Het komt regelmatig voor dat we in Antwerpen of elders gevraagd worden voor een alimentatiecontrole bij de ex-partner. Vaak zijn er op dat moment reeds vermoedens van misbruik van de alimentatie in het spel, en wil de klant met behulp van een privédetective hier zekerheid over krijgen. Het zaadje van het wantrouwen wordt in sommige gevallen reeds gepland tijdens de relatie. Zo kan er sprake zijn van overspel en sindsdien is het vertrouwen in de ander volledig zoek.

joco investigations

Waar gaat uw geld naartoe?

Bij een alimentatiecontrole in Antwerpen of elders in het land onderzoeken we of het geld dat u aan uw ex-partner betaalt, wel degelijk gebruikt wordt om in de behoeften van de kinderen te voorzien. Het gebeurt dat ouders het alimentatiegeld voor andere doeleinden gebruiken, wat uiteraard niet de bedoeling is. Zo ondersteunt u de andere ouder financieel voor privézaken en dit ten koste van uw kinderen. Wanneer wij als privédetective bewijs in handen krijgen dat de andere ouder de alimentatie misbruikt, heeft u bovendien een sterk argument in handen om het hoederecht over uw kind te krijgen.

Schakel hulp in en wees zeker van uw stuk

Wilt u ons privédetectivebureau inschakelen voor een alimentatiecontrole van uw ex-partner in de ruime omgeving van Antwerpen of elders in België? Contacteer ons vrijblijvend voor een gratis kennismakingsgesprek. Naast het onderzoeken van de alimentatie kunt u ons ook als privédetective inschakelen voor het opsporen van wanbetalers. Wij voeren namelijk niet alleen privéonderzoeken zoals een alimentatiecontrole uit, maar ook bedrijfsonderzoeken. Bel ons op via 0468 58 36 94 of stuur ons een bericht via het contactformulier. Wij koppelen zo snel mogelijk naar u terug om een eerste afspraak te maken bij ons in Antwerpen of op een locatie naar uw keuze.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x