Privedetective hoederecht kind

✔ 24/7 bereikbaar
✔ Wettelijk vergunde privédetective
✔ Binnen- én buitenland

Als privédetective kunnen wij u helpen om het hoederecht over uw kind of kinderen te krijgen. JOCO INVESTIGATIONS is een erkend privédetectivekantoor dat werkzaam is in heel België en zelfs in het buitenland. Als u vermoedens heeft dat uw ex-partner niet goed zorg draagt voor uw kind, dan verzamelt onze privédetective voor u concrete bewijzen om uw zaak voor het hoederecht te staven.

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie?

Dankzij onze privédetective krijgt u het hoederecht over uw kind

Uw kinderen zijn uiteraard uw dierbaarste bezit. U wilt dan ook niets dan het beste voor hen. Het is dus logisch dat u zich zorgen maakt dat uw ex-partner hen niet op de correcte manier behandelt. U kunt het echter beter aan een professionele detective overlaten om dit te onderzoeken. Als ervaren privédetective in regio Antwerpen kunnen wij uw ex-partner op discrete wijze schaduwen en zo het nodige bewijs leveren. Dit bewijsmateriaal verkregen door onze privédetective kunt u vervolgens inzetten om het volledige hoederecht over uw kind of kinderen te krijgen. Is uw ex-partner niet alleen geen goede ouder voor uw kinderen, maar weigert hij of zij ook om zijn of haar financiële verantwoordelijkheid op te nemen? Dan kunt u ons ook inschakelen voor een alimentatiecontrole.

joco investigations

Vertrouw op onze expertise

Wilt u uw kinderen een veilige en stabiele thuis bieden, die uw ex-partner hen niet kan bieden? Dankzij de hulp van onze privédetective kunt u het hoederecht over uw kind krijgen. Neem snel contact met ons op via joco-investigations@telenet.be of via 0468 58 36 94. We leggen dan een eerste afspraak vast op ons detectivekantoor in Boom, regio Antwerpen, of op een locatie naar keuze. Hierin bespreken we ons plan van aanpak en onze tarieven. U kunt ook bij ons terecht voor allerlei andere privéonderzoeken. Zo gaan wij geregeld op pad om overspel te controleren.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x