Voorhuwelijksonderzoek Antwerpen

✔ 24/7 bereikbaar
✔ Wettelijk vergunde privédetective
✔ Binnen- én buitenland

Dankzij een voorhuwelijksonderzoek, uitgevoerd door detectivebureau JOCO INVESTIGATIONS in Boom, nabij Antwerpen en Brussel, komt u meer te weten over de geschiedenis van uw nieuwe geliefde. We duiken in het verleden van uw partner en trachten meer te weten te komen over zowel zijn of haar eerdere relaties, financiële situatie, (geheime) kinderen enzovoort.

Wilt u graag meer informatie?

Het belang van een voorhuwelijksonderzoek in Antwerpen, Brussel of omgeving

Tijdens een voorhuwelijksonderzoek in onder meer Antwerpen en Brussel controleert onze detective op verschillende zaken. Wanneer de persoon in kwestie al kinderen heeft uit een vorige relatie, kunnen we nagaan aan de hand van een alimentatiecontrole of hij of zij goed voor zijn kinderen zorgt en het geld niet gebruikt voor zijn of haar eigenbelang. Zo weet u wat u kunt verwachten wanneer u besluit om kinderen te krijgen met uw nieuwe partner.

joco investigations

Stalking en overspel

Het komt voor dat we tijdens een voorhuwelijksonderzoek in Antwerpen, Brussel of elders ook controleren op stalking. Heeft uw partner hier al dan niet een verleden in? Het zijn zaken die erg handig zijn om te weten alvorens u de verbintenis aangaat. Dit geldt ook voor vreemdgaan. We gaan na of de persoon in kwestie in het verleden ooit overspel heeft gepleegd. Dit zowel tijdens jullie relatie als in eerdere relaties.


Speel op veilig, doe een beroep op onze professionals

Een voorhuwelijksonderzoek in Antwerpen, Brussel of op gelijk welke locatie kan zowel worden uitgevoerd ten voordele van uzelf als voor uw kinderen. Stel: uw dochter of zoon heeft een nieuwe partner en er is sprake van trouwplannen. Als ouder wilt u uiteraard dat uw kind goed terechtkomt. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Maak een afspraak via het nummer 0468.58.36.94 of stuur een e-mail naar Joco-Investigations@telenet.be en kom langs in ons kantoor te Boom, dicht bij Antwerpen, voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij zijn 24/7 bereikbaar. We geven u graag meer informatie over onze verschillende werkwijzen.

 
 
 
 
 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x