BEDRIJFS ONDERZOEKEN

BEDRIJFS ONDERZOEKEN

Zoekt u als bedrijf bewijs of controle in verband met het niet naleven concurrentiebeding - ziekteverzuim - tijdsbesteding personeel -pre-employment screening-opsporen wanbetalers- mystery shopping of andere zakelijke kwesties ?

Concurrentiebeding

Detectivebureau Joco Investigations biedt expertise op het gebied naar onderzoek van het concurrentiebeding, waarbij discretie en nauwkeurigheid voorop staan. Onze gekwalificeerde privédetectives, geregistreerd bij het Belgische ministerie van Binnenlandse Zaken, zijn ervaren in het uitvoeren van onderzoeken naar vermeende schendingen van concurrentiebedingen.


Met behulp van geavanceerde onderzoekstechnieken en grondige analyse sporen we potentiële inbreuken op concurrentiebedingen op, zowel binnen uw bedrijf als bij voormalige werknemers. We begrijpen dat het beschermen van uw bedrijfsbelangen essentieel is, en daarom streven we ernaar om snel en effectief te handelen om eventuele schendingen aan het licht te brengen.

Of u nu een bedrijfseigenaar bent die zijn intellectuele eigendom wil beschermen of een werknemer die geconfronteerd wordt met vermoedens van een inbreuk op een concurrentiebeding, Joco Investigations staat klaar om u te helpen. 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij het handhaven van uw rechten en het beschermen van uw bedrijf.

Concurrentiebeding onderzoek

Absenteïsme

Verdenkt u een werknemer van ziekteverzuim? Een privédetective voor bedrijfsonderzoek inschakelen kan hierbij de nodige bewijzen leveren. Zo kunnen we achterhalen of uw werknemer bijvoorbeeld zwartwerk uitvoert wanneer hij of zij beweert ziek te zijn.

Tijdsbesteding personeel 

Heeft u twijfels over de arbeidsprestaties van personeel dat op de baan moet tijdens de werkuren? Onze bedrijfsdetective kan in alle discretie een schaduwopdracht uitvoeren en zo de tijdsbesteding van uw werknemers controleren.

Screening van sollicitanten

Heeft u twijfels over de echtheid van een sollicitant zijn curriculum vitae? Een privédetective kan, alvorens u een arbeidsovereenkomst aangaat, het arbeidsverleden nagaan van deze sollicitant. Zo’n bedrijfsonderzoek noemt men een pre-employment screening.

Mystery shopping

Bent u benieuwd naar de klantvriendelijkheid van uw personeel met klanten? Geven ze de juiste feedback? Zijn ze te vertrouwen? Is er onderzoek nodig na klachten over de dienstverlening van uw onderneming? Als mystery shopper kan onze privédetective bewijsmateriaal verzamelen met een gedetailleerd rapport van het bedrijfsonderzoek.

Opsporen niet-betalers

Heeft u nog onbetaalde facturen en is er geen spoor meer van deze debiteurs? Onze bedrijfsdetective kan deze wanbetalers opsporen om nadien eventueel gerechtelijke stappen te ondernemen.

Neem snel contact met ons op voor uw bedrijfsonderzoek

Uiteraard houdt het bedrijfsonderzoek van onze privédetective niet op bij de bovengenoemde opties. Ons detectivebureau helpt u graag met alle bedrijfskwesties die een onderzoek nodig hebben. Zo kunt u ons ook als bedrijfsdetective inschakelen voor een controle van bedrijfsdiefstal. Aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen via 0468 58 36 94 of via joco-investigations@telenet.be. We bespreken dan samen met u wat de mogelijkheden zijn.

De lijst is ongelimiteerd , heeft u vragen over iets dat niet in deze lijst staat kan u steeds vrijblijvend contact opnemen met ons.


BEDRIJFS ONDERZOEKEN

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x